" Κερδίστε έκπτωση 10%, για αγορές από το Κατάστημα"

NEW ARRIVALS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Προσφορα
    Quick View
    Quick View
    Γυάλινο Βάζο Νέου Τύπου 50ml
    1.10 0.85

    Availability: In stockOut of stock

    Γυάλινο βάζο με διπλό καπάκι σε 2 χρώματα.

  • Legance 20ml
    12.00 9.00

    Availability: In stockOut of stock

    INCI Name: Butylene Glycol (and) Zingiber Zerumbet Extract

    Το Legance ™ είναι ένα αντιγηραντικό προϊόν το οποίο δίνει άνεση και ομορφιά στα πόδια. Βελτιώνει την εμφάνιση και την άνεση των ποδιών συμβάλλοντας στην ανακούφιση της κατακράτησης νερού και της λιπώδους συμπίεσης και ενισχύει την μικροκυκλοφορία.

  • Μπουκάλι αρώματος 30ml Αντρική φιγούρα
    1.20 1.00

    Availability: In stockOut of stock

    Γυάλινο φιαλίδιο αρώματος 30ml σε σχήμα αντρικής φιγούρας.

     

  • Προσφορα
    Quick View
    Quick View
    Μπουκάλι αρώματος 30ml
    1.20 1.00

    Availability: In stockOut of stock

    Γυάλινο μπουκάλι αρώματος 30ml σε 2 χρώματα.

  • Bio Marine Elastin
    5.0012.00

    Availability: In stockOut of stock

    Υδρολυμένη ελαστίνη θαλάσσιας προέλευσης, πλούσια σε πεπτίδια και αμινοξέα που βοηθούν στην αύξηση της σύνθεσης της ελαστίνης.

  • Προσφορα
    Quick View
    Quick View
    Βιταμίνη Ε
    5.0012.00

    Availability: In stockOut of stock

    inci: tocopherol acetate

    Γνωστή και σαν α-τοκοφερόλη είναι ένα ισχυρό λιποδιάλυτο αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

    Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά αφυδατωμένα δέρματα.

    Απαραίτητη σε όλα τα καλλυντικά σαν φυσικό συντηρητικό.

    Για λήψη πιστοποιητικού πατήστε στο link:

    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

  • Προσφορα
    Quick View
    Quick View
    Abyssinian seed oil
    5.0035.00

    Availability: In stockOut of stock

    INCI: INCI: Crambe Abyssinica seed oil

    Το έλαιο Αβησσυνίας είναι πολύ ελαφρύ, καθόλου λιπαρό και προσφέρει μια πολύ δροσιστική και ελαφριά αίσθηση στο δέρμα καθώς ενυδατώνει  και βελτιώνει μ’ αυτόν τον τρόπο το δέρμα. Έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το έλαιο Argan.

    Σταθερό έναντι θέρμανσης και ιδιαίτερα ανθεκτικό στην οξείδωση. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια πολύ εμφανή λεία υφή στο δέρμα, βελτιώνοντας τον τόνο και την λαμπερότητά της. Προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και χωρίς να φράζει τους πόρους. Ελέγχει την υπερπαραγωγή του σμήγματος.

    Ιδανικό και για τα μαλλιά, καθώς προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και ενδυνάμωση της τρίχας.

  • Προσφορα
    Passion Fruit oil
    Quick View
    Quick View
    Passion fruit (Maracuja) oil
    5.0035.00

    Availability: In stockOut of stock

    INCI: Passiflora Incarnata (Passionfruit) Seed Oil

    • Πλούσιο σε βιταμίνες Α και C, λιπαρά οξέα, χαλκό, μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, και καροτενοειδή
    • Έλαιο ιδανικό για ώριμες επιδερμίδες
    •  Βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
    • “Γεμίζει” την επιδερμίδα, αντιμετωπίζοντας την χαλάρωση και βελτιώνοντας το περίγραμμα του προσωπου
    • Κατάλληλο για λιπαρά δέρματα γιατί απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας

    Χρήσεις: Αντιγηραντικές και συσφικτικές κρέμες προσώπου, ενυδατικές κρέμες για όλους τους τύπους δέρματος, έλαια μασάζ, αντηλιακά προϊόντα.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ